POLITICA DE CONFIDENTIALITATE pentru site-ul T.co.ro


Noi, la T.co.ro respectam confidentialitatea vizitatorilor nostrii si intelegem ca siguranta ta online este foarte importanta.


Politica de confidentialitate este actualizata din cand in cand; astfel incat iti recomandam sa verifici aceasta pagina din cand in cand.


1. Informatiile colectate

Pot fi colectate si procesate date in timpul operarii pe acest site. Facem aceste actiuni in urmatoarele moduri:

1.1. Informatii cu privire la vizitele tale pe site-ul nostru, si orice resursa utilizata este inregistrata. In aceasta categorie sunt incluse urmatoarele, dar nu sunt singurele: date despre locatie, despre trafic, despre timpul petrecut pe site, orice alte informatii despre comunicare.


1.2. Informatii culese prin orice formular de pe site, care ne permit inregistrarea userilor, incheierea tranzactiilor de cumparare sau raportarea problemelor.


1.3. Daca sunt comunicate de dvs in momentul comunicarii cu oricare dintre administratorii sau angajatii acestui site.


2. Utilizarea Cookie-urilor

Folosim cookies pentru a colecta informatii privind serviciile noastre.


2.1. Toate informatiile culese nu vor contine date de identificare, nu vor fi colectate date personale care te pot identifica.


3. utilizarea Informatiilor colectate

Informatiile colectate sau memorate, cu privire la persoana ta, ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile oferite.


3.1. Orice client existent poate fi contactat cu privire la produsele si serviciile oferite de acest site.


3.2. Am putea folosi datele sau permite unor terte parti sa foloseasca aceste informatii pentru a-ti oferi bunuri si servicii de care ai putea fi intersat.


3.3. Nici una dintre informatiile colectate nu va contine informatii de identificare. Informatiile oferite unor terte parti sunt numai de natura statistica. Nu vom dezvalui cine esti sau orice alta informatie personala, numai informatii matematice despre vizitatorii nostrii.


4. Salvarea datelor personale

4.1. Informatiile pe care le detinem sunt salvate pe servere securizate. Tranzatiile sunt criptate, pentru siguranta ta.


4.2. Trebuie inteles ca transmiterea datelor online, nu poate fi complet securizata . Nu putem garanta protctie full si securizare completa a datelor tale, vom face tot ce este posibil tehnic sa securizam datele tale. Transmiterea oricaror date de catre tine, este pe propriul risc.


5. Link-uri terte

Link-uri terte pot fi plasate pe site-ul nostru. Aceste link-uri au propria politica de confidentialitate, cu care sti de acord in momentul in care le vizitezi. Nu suntem responsabili, si nu ne asumam responsabilitatea pentru link-uri terte. Raspunderea noastra acopera numai link-urile existente pe site-ul nostru.


6. Contacteaza-ne

Te rugam sa ne contactezi cu orice problema cu privire la Politica de Confidentialitate , sau cu orice problema referitoare la acest site via formularul de contact.