Termeni si Conditii de utilizare

 

Interdictii
 • Este interzis sa promovezi link-uri T.co.ro pe orice forma sa link exchange / site-uri PTC.
 • Este interzis sa plasezi link-uri T.co.ro pe orice site sau zona care contine material pentru adulti.
 • Este interzis sa ceri userilor sa dea click pe link-urile T.co.ro numai pentru a genera venit pentru tine, utilizatorii trebuie sa-si doreasca sa viziteze site-ul destinatie.
 • Este interzis sa creezi redirect loops cu servicii simlare pentru a genera venit in favoarea ta.
 • Este interzis spam-ul cu link-uri T.co.ro sub orice forma, includem aici forum-uri / chat-uri / comentarii / blog-uri.
 • Este interzis sa participi in sisteme de click back in care tu dai click pe link-uri T.co.ro in contrapartida ca altii sa dea click pe link-urile tale.
 • Numai link-ul T.co.ro trebuie sa se deschida cand utilizatorul da click pe link-ul T.co.ro, nici un alt link sau fereastra nu trebuie sa se deschida.
 • Singurul mod legitim de a deschide un link T.co.ro este cu ajutorul mouse-ului, prin click pe acel link.
 • Poti da click pe link-uri T.co.ro numai o singura data, pentru a le testa. Este interzis sa creezi link-uri numai pentru test.

Oricine este descoperit sau raportat ca incalca vre una dintre regulile de mai sus, sau de mai jos, este pasibil de inchiderea contului si confiscarea veniturilor.

 

1. Termeni

Prin accesarea acestui site, declari ca esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, cu toate legile si regulile aplicabile, si esti de acord si responsabil cu aplicarea lor. Daca nu esti de acord cu acestea, iti este interzis sa utilizezi acest site. Materialele continute in acest site sunt protejate de legea copyright-ului si legile protectiei intelectuale.

2. Licenta de Utilizare

 1. Este permis sa vizualizati sau download-ati temporar informatii de pe T.co.ro in scopul utilizarii personale sau necomerciale. Sub incidenta acestei licente este interzis sa:
  1. modifici sau copiezi materialele;
  2. sa folosesti materialele in scopuri comerciale, sau pentru orice prezentare publica (commerciala or ne-commerciala);
  3. incerci sau sa folosesti orice boti/ unelte de hacking ;
  4. inlaturi orice copyright sau semn de proprietate de pe materiale; sau
  5. transferi altei persoane sau mirror materialele pe alt server.
 2. Aceasta licenta este automat anulata daca incalci oricare dintre aceste restrictii si poate fi retrase de T.co.ro in orice moment. Dupa retragerea acestei licente, sau dupa terminare, esti obligat sa stergi sau sa inlaturi orice material descarcat, indiferent daca este in format electronic sau printat.

3. Disclaimer

 1. Materialele de pe site-ul T.co.ro sunt oferite as is. T.co.ro nu ofera garantii, exprese sau presupuse, si prin aceasta neaga si refuza orice alta garantie, inclusiv fara a se limita la, non incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala sau alte incalcari de drepturi. Mai mult, T.co.ro nu garanteaza ca va face reprezentari exacte cu privire a acuratete, rezultate asemanatoare, sau incredere in utilizarea materialelor de pe site, sau a oricaror alte site-uri care fac referire la acest site.

4. Limitari

In nici un caz, T.co.ro sau furnizorii sai nu poate fi facut raspunzator pentru orice pierdere (inclusiv, fara a se limita la acestea, pierderi sau distrugeri de date sau de profit, sau datorate intreruperii serviciului) cauzata de utilizarea defectuoasa a resurselor site-ului T.co.ro, chiar daca T.co.ro sau un reprezentant al sau a fost notificat oral sau in scris despre posibilitatea unei asemenea pierderi. Aceste limitari se aplica tuturor utilizatorilor acestui site.

5. Revizii si Erate

Materialele care apar pe T.co.ro pot include erori tehnice, tipografice sau fotografice. T.co.ro nu garanteaza ca orice material de pe acest site este exact, complet si actualizat. T.co.ro poate schimba materialele publicate pe acest site in orice moment, fara notificare. T.co.ro nu se angajeaza sa-si updat-eze materialele publicate.

6. Link-uri

T.co.ro nu a aprobat in prealabil toate site-urile care contin link-uri scurtate cu acest serviciu, si nu este responsabil pentru continutul promovat de vre unul dintre aceste link-uri. Includerea in baza de date a unui link, nu implica acordul sau garantia T.co.ro asupra respectivului publisher. Folositi aceste link-uri scurtate pe propriul risk.

7. Modificarile termenilor de utilizare

T.co.ro poate revizui acesti Termeni de utilizare fara o notificare prealabila. Prin utilizarea acestui site esti de acord ca ti se aplica versiunea actualizata a acestor Termeni si conditii de utilizare.

8. Legea aplicabila

Orice pretentie referitoare la site-ul T.co.ro va fi guvernata de legile aflate in vigoare pe teritoriul Romaniei.

9. Incalcari

Te rugam sa ne raportezi orice incalcare a Termenilor si Conditiilor de utilizare cu ajutorul formularului de contact.